این دستور العمل فوق العاده سریع، سالم و عالی است! بهترین ویژگی این غذا این است که با توجه به وجود حدود 6 گرم فیبر در لوبیا و برنج قهوه ای ، به شما کمک میکند تا شکمی صاف داشته باشید !!
مطالعه ای در سال2011 نشان داد که افزودن فیبر به رژیم غذایی ، به کاهش چربی شکمی کمک میکند. در واقع، محققان دریافتند که به ازای افزایش هر 10 گرم فیبر خورده شده در روز به مدت پنج سال ، چربی3.7٪ کاهش خواهد یافت.
لوبیا سیاه و برنج قهوه ای هر دو جزء سوپرفودهای کاهش وزن هستند، پخت این غذا فقط 10 دقیقه طول می کشد ، می توانید بعد از پخت آن رابسته بندی کنید و برای چند روز ناهار استفاده کنید !
مواد لازم:
طرز تهیه:
برنج قهوه ای یخ زده و پخته شده را با روغن زیتون در یک قابلمه گرم کنید، لوبیای سیاه را همراه با سیر و نمک به برنج اضافه کنید و به آن حرارت بدهید.
اگر دوست داشتید این مخلوط را با گشنیز خرد شده مخلوط کنید و برروی میز سرو کنید و از آن لذت ببرید.
اطلاعات غذایی در هر وعده:
کالری : 210
سدیم : 250 میلی گرم
قندها : 0 گرم
کلسترول : 0 میلی گرم
چربی اشباع شده : 0.5 گرم
فیبر : 6 گرم
پروتئین : 7 گرم
کربوهیدرات : 34 گرم
مواد لازم:
طرز تهیه:
تابه نچسبی آماده کرده و روغن را بههمراه نیمی از کره در آن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود. حالا تکههای گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشتها تغییر رنگ پیدا کنند و متمایل به قهوهای شوند روی شعله زیاد اجاقگاز حرارت دهید.
پس از آن، گوشت را بههمراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.
باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره آبشده به مدت 10 دقیقه تفت دهید.آرد، رب گوجهفرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.
حالا گوشتهای سرخشده را به داخل تابه برگردانید و شعله را کم کنید و حرارتدادن را تا زمانی ادامه دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حبابهایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. درضمن اضافهکردن نمک و فلفل را نیز برای طعمدارکردن غذا فراموش نکنید.
در پایان، سیبزمینیهایی را که بهصورت خلالی خرد کرده بودید، در روغن سرخ کرده و پس از ریختن خوراک در بشقاب بههمراه سیبزمینی و جعفری خردشده سرو کنید.
سوپ پیازچه یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد می تواند به عنوان یک سوپ مجلسی هم استفاده شود. می توانید در مهمانی ها خود به جای سوپ شیر و سوپ جو از این سوپ استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
طرز تهیه سوپ پیازچه
ابتدا در قابلمه ای آب مرغ را میریزیم و جو را همراه با ۴الی ۵لیوان آب به آن اضافه میکنیم و ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا مواد داخل قابلمه به جوش بیاید بعد حرارت را ملایم میکنیم تا جو خوب بپزد ، سپس هویچ ها را با پوست کن تمیز کرده و میشوییم و با رنده ،درشت رنده میکنیم و به مواد می افزاییم.
سپس قارچ ها را تمیز کرده و روی تخته خرد میکنیم(ریز یا درشت خرد کردن قارچ کاملا سلیقه ای است)و پیازچه را نیز خوب میشوییم و روی تخته ریز خرد کرده و با قارچ های خرد شده به سوپ اضافه میکنیم،
در این مرحله زمان خوبی است که نمک و فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنیم و اجازه دهیم تا با حرارت کم سوپ خوب بپزد و قوام بگیرد.شیر را از یخچال خارج میکنیم تا با دمای محیط سازگار شود و زمانی که به سوپ خواستیم اضافه کنید نبرد.
بین ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بعد به سوپ سر بزنید اگر سوپ خوب پخته شده بود ، شیر را مرحله به مرحله به سوپ اضافه میکنیم به صورت متداوم هم میزنیم و پس از ۵ دقیقه بعد که به جوش آمد زیر قابلمه را خاموش میکنیم.
در آخر کمی از سوپ را در کاسه ای میریزیم و خامه را کم کم به آن اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم تا یکدست شوند سپس به سوپ اضافه میکنیم و خوب مواد را با هم مخلوط میکنیم تا سوپ یکدستی داشته باشیم و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با کمی پیازچه سوپمون از نظری بصری نیز زیباتر میکنیم.نوش جان